Російський боєць Хабіб Нурмагомедов (24-0) відповів на запитання журналістів після свого першого тренування з моменту скасування бою проти американця Тоні Фергюсона.

Хабіб розповів про майбутній бій з Фергюсоном, який, як раніше заявляв його тренер і батько Абдулманап Нурмагомедов, повинен відбутися у вересні.

"Це бій моєї мрії. Знаєте, як в дитинстві ми про щось мріємо. Я знаю, як багато фанатів засмутилися, навіть розлютилися, коли наш поєдинок з Фергюсоном, вже в третій раз, зірвався. Так що номер один для мене зараз – безумовно, Фергюсон. І раніше вересня я не буду готовий з ним битися. А як воно вийде, побачимо. Час всіх розставить по своїх місцях", – розповів Нурмагомедов.

Також Хабіб прокоментував скасування бою і розповів про сгонку ваги:

"Звичайно, лише я винен. Взагалі, дуже смутно пам'ятаю, що тоді відбувалося. Здоров'я трохи підвело. Хоча це була моя найкраща сгонка. Я три місяці тренувався, із залу не вилазив. Ніколи раніше стільки пятіраундових спарингів у мене не було. Може, звичайно, трохи перевантажився. все можливо. Але ти ніколи не знаєш, як твій організм зреагує на якісь речі. По вазі, дієті все робилося за старою схемою, надійною".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, 4 березня на турнірі UFC 209 в Лас-Вегасі (США) мав відбутися бій Хабіба Нурмагомедова проти Тоні Фергюсона, але був скасований через проблеми Хабіба зі здоров'ям. Поєдинок був скасований після того, як за кілька годин до зважування росіянин був госпіталізований. Причиною називається аномальне скидання ваги.

Незважаючи на те, що бій не відбувся, Фергюсон отримав гонорар за поєдинок і назвав свої умови бою з Нурмагомедовим. Переможець цього бою повинен був стати тимчасовим чемпіоном в легкій вазі.

Пізніше Нурмагомедов вибачився за скасований бій, а його тренер і батько Абдулманап Нурмагомедов заявив, що Хабіб сам винен у зриві бою.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, коли відбудеться повторний бій Нурмагомедов - Фергюсон.