Поєдинок російського бійця UFC Хабіба Нурмагомедова проти американця Тоні Фергюсона за тимчасовий чемпіонський пояс UFC пройде в кінці вересня. Про це пише life.ru.

Представники бійців досягли принципової домовленості про новий поєдинок.

Нагадаємо, 4 березня на турнірі UFC 209 в Лас-Вегасі (США) мав відбутися бій Хабіба Нурмагомедова проти Тоні Фергюсона, але був скасований через проблеми Хабіба зі здоров'ям. Поєдинок був скасований після того, як за кілька годин до зважування росіянин був госпіталізований. Причиною називається аномальне скидання ваги.

Незважаючи на те, що бій не відбувся, Фергюсон отримав гонорар за поєдинок і назвав свої умови бою з Нурмагомедовим. Переможець цього бою повинен був стати тимчасовим чемпіоном в легкій вазі.

Пізніше Нурмагомедов вибачився за скасований бій, а його тренер і батько Абдулманап Нурмагомедов заявив, що Хабіб сам винен у зриві бою.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, тренер Нурмагомедова розповів про його стан.