Керівництво "Укрзалізниці" необхідно звільнити, тому що воно не відповідає потребам України.

Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Він переконаний, що вирішити проблеми компанії дозволять лише кадрові рішення від Кабміну.

За словами Омеляна, проблеми "Укрзалізниці" насамперед носять управлінський характер. Команда не дала потрібних результатів, тому її слід звільнити.

"Сподіваюся, що у квітні Кабмін ухвалить відповідні рішення ", - підкреслив він.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Міністр звернув увагу на те, що на підприємстві проблеми залишаються незмінними: бракує локомотивів і вагонів. При цьому він упевнений, що, після зміни команди, стан справ поліпшиться.

Омелян поділився інформацією про те, що за останній місяць Одеська залізниця не змогла забезпечити нормальну роботу близько 10 поїздів, що призвело до величезних збитків. І це вже третя подібна ситуація, що є неприпустимим.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, Омелян анонсував підвищення тарифів на вантажні залізничні перевезення і запевнив українців у тому, що їм не слід побоюватися стрибка цін на квитки.