Одіозний екс-нардеп Олександр Онищенко, який втік з України, зазирнув у кишеню радикала Олега Ляшка і поділився експертною думкою, звідки там незліченні багатства.

Про це лідер політичної партії "5.10" Геннадій Балашов написав на своїй сторінці в Facebook, передає Politeka.

"Зараз повністю перекупили Ляшка. Він повністю змінив свою орієнтацію. Ляшко повністю підтримує президента. Отримує щомісяця свою зарплату... 2-3 мільйони доларів, голосує в унісон з правлячою партією. І, відповідно, йому дають завдання: глушити там Тимошенко, глушити "Самопоміч", ще когось і він там. Він домігся того, чого хотів. Він весь час кричав, який Порошенко корупціонер. Тому отримав свою котлету – мішок з грошима, розвернувся на 180 градусів", - заявив Онищенко.

Нагадаємо, інформаційний портал "Знай.uа" повідомляв про те, що глава НАБУ Артем Ситник дуже сподівається на затримання та екстрадицію скандального Онищенка.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще