У мережі з'явилося кадри зі рятувальної операції, яку проводять на місці аварії суховантажу "Герої Арсеналу". Судно пішло на дно біля берегів анексованого Криму.

Відео опублікували на одному з Youtube-каналів. На місце аварії відправили вертоліт і катер російських рятувальників. На борту судна був багатонаціональний екіпаж - дев'ять громадян України, двоє росіян і один моряк з Грузії.

Один з дванадцяти членів екіпажу вдалося підняти на борт в стані сильного переохолодження. Також відшукали ще чотирьох моряків. Їх не вдається підняти на борт рятувальної шлюпки через сильні хвилі на поверхні моря. Поки невідомий їх стан здоров'я.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, 19 квітня в акваторії Чорного моря затонув суховантаж "Герої Арсеналу". Судно під час сильного шторму розкололося на дві частини. Суховантаж прямував до Туреччини

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще