У Єгипті сталася катастрофа порома, який курсував між двома прибережними селами на річці Ніл.

Як передає ВВС, в результаті аварії загинули від 14 до 18 осіб. У числі загиблих - жінка з трьома дітьми.

Всього на поромі в момент аварії було 22 людини. На місці, де затонуло судно, тривають роботи з пошуку людей, які вижили.

Читайте також: На Закарпатті вибухнув магістральний газопровід (відео)

За даними інформаційних агентств, причини трагедії поки не встановлено. Повідомляють про погані погодні умови в місці катастрофи. Місцева влада припускає - аварію могло спровокувати те, що пором був перевантажений.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відзначимо, що аварії корабля - не рідкість на найдовшій у світі ріці. Наприклад, у липні в результаті катастрофи судна неподалік від Каїра загинуло більше 30 чоловік.

Нагадаємо, вчора під час святкування Нового року в Дубаї загорілася будівля 63-поверхового готелю. Під час евакуації відвідувачів в тисняві загинула одна людина.