Україна залишається важливою ціллю у планах президента Росії Володимира Путіна, але вона не буде останньою у агресивній стратегії Кремля.

Про це повідомив голова Верховної Ради Андрій Парубій під час виступу в рамках 10-го Київського безпекового форуму. Він переконаний, що Путіну не дає спокою імперіалістичне минуле Росії.

"Десять років тому, коли Путін проголосив, що розвал Радянського Союзу є найбільшою трагедією XX століття – це він дав відповіді на всі питання. Для нього Україна дуже важлива ціль, але далеко не остання. Його ціль – відновити вплив на весь геополітичний простір, який контролював Кремль", - наголосив спікер українського парламенту.

Він додав, що імперіалістичні апетити Кремля й досі не розуміють всі країни в Європі. Але це точно розуміють всі ті держави, за його словами, які пройшли колоніальне минуле у Радянському Союзі.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков наголосив, що мешканці окупованого Донбасу не попали під дію кремлівської пропаганди й чекають повернення до складу України.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще