Україна найближчим часом поверне контроль над окупованими територіями. Відповідну заяву під час робочого візиту до Сєвєродонецька зробив очільник МВС Арсен Аваков.

Про це повідомляє "РБК-Україна".

Міністр наголосив, що переважна більшість мешканців окупованих територій вважають себе українцями. З цього він зробив висновок, що активна кремлівська пропаганда виявилася безсилою:

"Вони відчувають, що з Україною краще", - додав Аваков.

Очільник МВС зазначив, що основні структури вже працюють у режимі повної готовності, серед них: ДСНС, поліція, СБУ, Нацгвардія та прикордонники.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Втім, точних термінів повернення Донбасу Аваков поки що не назвав.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Захарченко погрожує черговими провокаціями на окупованих територіях. Ватажок "ДНР" заявив, що нібито готується до масштабних військових дій на Сході, а у порушенні Мінських угод звинуватив українську сторону.