Промоутер Top Rank Боб Арум хоче організувати бій чемпіона світу у другій середній вазі за версією WBO ГільбертоРаміреса (34-0, 24 КО) проти абсолютного чемпіона в середній вазі Геннадія Головкіна (37-0, 33 КО).

"Рамірес не переймається через можливі поєдинки з іншими чемпіонами. Бій, який він хоче, в разі перемоги над Максом Бурсаком 22 квітня, – це поєдинок проти Геннадія Головкіна. І я згоден зробити все, щоб організувати цей бій. Думаю, Рамірес знищить Головкіна так само, як він знищив Артура Абрахамяна", – передає слова Арума WBN.

Однак, для бою з Раміресом Головкіну спочатку потрібно перейти в другу середню вагу.

Нагадаємо, бій Бурсак - Рамірес відбудеться 22 квітня в Карсоні (Каліфонія, США) і транслюватиметься на каналі HBO. В Україні в прямому ефірі бій Бурсак - Рамірес покаже телеканал Інтер. Початок трансляції – 23 квітня о 05:00 ранку за київським часом.

На думку букмекерів, фаворитом поєдинку є Гільберто Рамірес.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Бурсак продовжує підготовку до бою з Раміресом в США.

Фото – Getty Images