Народний депутат Надія Савченко, яка вчора, 13 квітня, разом з сестрою на авто збили літню жінку, прокоментувала ситуацію та запевнила, що піклується про стареньку.

Про це депутат заявила сьогодні в стінах Верховної Ради.

За словами нардепа, потерпіла жінка зараз перебуває у лікарні з травмою коліна. Надія Савченко до неї навідується та робить все можливе, щоб допомогти бабці швидко одужати.

"Автомобіль не мій, автомобіль моєї сестри. Сестра везла мене на роботу. Так, дійсно, ми їхали, здавали задом і зачепили жінку. У неї компресійний перелом у коліні. Зараз вона знаходиться у БСП. Ми постійно там. Зараз знову туди поїдемо. Вся перша медична допомога була надана мною. Зараз подивимося, чи потрібна їй операція або просто гіпс і жінка буде лікуватися.

Савченко виправдала сестру та запевнила, що в аварії Віра не винна.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ми здавали задом, оскільки проїжджала машина збоку. Сестра подивилася у бічне дзеркало і не помітила, що ззаду йшла жінка. Вона йшла по проїжджій частині", - пояснила Савченко.

Також нардеп пообіцяла, чтокроме бабусі подбати і про її тварин.

"Вона самотня, знаходиться на соцзабезпечення. У неї є кіт, про який ми теж будемо дбати. Ми підтримуємо контакт і сподіваємося на її швидке одужання", - сказала депутатка.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", 13 квітня авто, у якому їхала нардеп Надія Савченко, збило жінку. За кермом знаходилась сестра Віра. Нардеп одразу вийшла з авто та спробувала надати першу медичну допомогу до приїзду медиків.