Прем'єр-міністр Володимир Гройсман подав електронну декларацію за 2016 рік, в якій вказав 15,8 мільйонів гривень доходу і колекцію годинників.

Про це свідчать дані Єдиного реєстру декларацій. Прем'єр має в своєму розпорядженні 18 мільйонів гривень, 802 тисячі доларів та 477 тисяч євро в банківських установах. У його декларації вказані дві земельні ділянки і два житлових будинки у Вінницькій області. Гройсман володіє землею і в самій Вінниці, а також п'ятьма нежитловими приміщеннями в місті.

Глава уряду з дружиною, дочкою і сином користується квартирами, які належать Аліні Бурлаці у Вінниці площею 61,5 кв. м. і в Києві площею 59,6 кв. м.

У прем'єра є шикарна колекція годинників світових брендів. Всього їх 10 - Ulysse Nardin, Audemars Piguet, 2 Rolex, Parmigiani Fleurier, 2 Girard-Perregaux, 2 Breguet. Також в декларації він вказав два набори запонок з дорогоцінного металу з дорогоцінним камінням. Дружина задекларувала два годинники Ulysse Nardin, три кільця з дорогоцінного металу з камінням і три пари сережок.

На посаді спікера Ради Гройсман заробляв 30 тис. 182 грн, а в кріслі прем'єра - 251 тис. 095 грн. Крім того глава уряду заробив на оренді нерухомого майна 4 млн 236 тис. Грн.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, міністр енергетики Ігор Насалик задекларував величезні суми готівкою, дорогі автомобілі, а також земельні ділянки.