Київська поліція прийняла рішення посилити заходи безпеки під час матчу української Прем'єр-Ліги Олімпік - Шахтар, який відбудеться 15 квітня на стадіоні ім. Лобановського. Про це повідомляє Уніан.

Охорону громадського порядку під час спортивного заходу будуть забезпечувати близько 170 працівників структурних підрозділів Головного управління Національної поліції в Києві і військовослужбовців Національної гвардії України.

Крім того, в Києві обмежать рух на Кільцевій дорозі, а співробітники патрульної поліції будуть регулювати дорожній рух на вулицях, наближених до спортивної арени.

Працівники столичної міліції закликають уболівальників дотримуватися встановлених правил поведінки і сприяти працівникам поліції у виконанні їх функцій з охорони правопорядку.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, УЄФА побоюється теракту на фіналі Ліги чемпіонів і посилить заходи безпеки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Фото: Getty Images