Нацбанк та Служба безпеки України мають у найближчу добу розглянути питання щодо введення санкцій проти фінустанов, у капіталі яких є частка російських держбанків.

Про це заявив глава РНБО Олександр Турчинов за результатами засідання Ради, відповідне рішення оприлюднили на сайті відомства.

"Національному банку України, Службі безпеки України доручено проаналізувати діяльність банківських установ України, в капіталі яких є доля державних банків РФ, і протягом доби внести відповідні пропозиції, зокрема, щодо запровадження проти них санкцій", - йдеться у розпорядженні РНБО.

Нагадаємо, містами України прокотилася хвиля акцій проти припинення функціонування "Сбербанку Росії", через оголошення установи у фінансуванні тероризму. Активісти виганяють працівників відділень та замуровують вхід до установ.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", представники РНБО за ініціативою президента України Петра Порошенка на засіданні 15 березня розглянуть питання щодо введення санкцій проти російського "Сбербанка".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще