Глава поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін заявив, що блокада Донбасу стала сімейним бізнесом депутата Володимира Парасюка.

"Шановні, а за чий рахунок "банкет"? Блокада стала вже сімейним бізнесом для організаторів. Привертають своїх близьких і далеких родичів, оплачують все", - написав глава поліції області.

У Facebook Аброськін опублікував свідчення двоюрідного брата Парасюка Олексія, який розповів, що за два дні блокади йому заплатили 500 гривень. При цьому "все включено".

"Ось така ціна ідейним гаслам "блокади", - сказав Аброськін.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що президент Петро Порошенко вважає ганебним поведінку народного депутата Володимира Парасюка під час бійки з правоохоронцями в Донецькій області. При цьому Порошенко зазначив, що в жодній європейській країні правоохоронці не були б такі толерантні.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще