Російська сторона намагається всілякими шляхами поповнити склад незаконних бойових формувань на Донбасі. Мешканці окупованого Криму активно долучаються до формувань бойовиків.

"Російська сторона вживає заходів з метою поповнення складу незаконних збройних формувань за рахунок добровольців з Криму. Зараз у військкоматах Криму в цьому питанні перевага віддається колишнім військовослужбовцям-спецназівцям, а також представникам спецслужб і правоохоронних органів", - розповів заступник керівника АТО Костянтин Соколов.

За його словами, керівники намагаються запобігти ідентифікації бойовиків у разі їхнього потрапляння до полону.

"Всім російським офіцерам першої територіальної мотострілецької бригади наказано здати у відділ кадрів свої посвідчення офіцерів, паспорти, водійські посвідчення, картки мобільних телефонів російських операторів", - зазначив Соколов.

Читайте також: В зоні АТО з'явиться добровольчий кінний батальйон ЗСУ

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомлялось, що у складі бойовиків на Донбасі воюють чеченці, серби та російські ультраправі радикали.