В Києві співробітники СБУ затримали кореспондента і оператора російського телеканалу LifeNews. "Єлизавету Храмцова та Наталю Калишеву відвезли в головну будівлю Служби безпеки України", - повідомляє LifeNews.

Кажуть, що їх співробітниці їхали на зйомку, викликали таксі до станції метро "Площа Льва Толстого". Коли машина приїхала, в салон підсіли двоє чоловіків, представилися співробітниками СБУ та показали свої посвідчення. Просили проїхати з ними та відповісти на декілька запитань. Далі зв'язок із колегами обірвався", - повідомляє сайт телеканалу.

Голова СБУ Валентин Наливайченко зауважив, що діяльність затриманих не має відношення до журналістики.

Кореспонденти LifeNews на сході України співпрацюють з терористами, вони знімають відео вбивств наших військових та роблять новини, які не відповідають дійсності. Українці неодноразово виступали з закликами заборонити на території країни "роботу" представників саме цього каналу.

Журналісток видворять з України на 5 років.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще