Кандидат на вищий державний пост США Дональд Трамп висловив упевненість, що в разі обрання його президентом він порозуміється з главою Росії Володимиром Путіним, незважаючи на складнощі у відносинах між країнами.

Про це мультимільярдер заявив 30 липня під час візиту до Шотландії, де він відвідав турнір з гольфу British Open, відзначає передає Lenta.ru.

"Думаю, я зможу порозумітися з Володимиром Путіним, так. Просто мені так здається. [...] Він ненавидить Обаму, Обама ненавидить його. У нас (Росії і США - ред.) неймовірно погані відносини", - зазначив Трамп.

Читайте також: Трамп засумнівався у військових заслугах Маккейна

Він додав, що зростанню напруженості посприяла кандидат на пост президента від Демократичної партії Хілларі Клінтон, яка з 2009 по 2013 рік обіймала посаду держсекретаря.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше сьогодні були опубліковані дані соцопитування, згідно з яким Дональд Трамп лідирує серед потенційних кандидатів Республіканської партії. Він набрав 20%. На другому місці губернатор Вісконсіна Скотт Уокер - 13%, колишній губернатор Флориди Джеб Буш отримав 10%.