Новий начальник луганської ОДА Георгій Тука розповів в інтерв'ю DW про свої плани на посаді обласного голови та поділився думкою стосовно прибічників сепаратизму на держслужбі.

Тука лише кілька днів очолює Луганщину, але вже зараз він намагається сприяти розвитку регіону. Він розповів, що зараз у підконтрольному Україні регіоні є справжні проблеми у соціальній сфері. Корупція та контрабанда, на його думку, є основними проблемами. Також новий начальник Луганської області повідомив про прояви сепаратизму у регіоні.

"Є багато інформації від місцевих мешканців про тих посадовців, які не досить адекватно поводилися під час окупації. З такими людьми треба працювати через СБУ з прокуратурою. Щонайменше, їх негайно треба звільняти з будь-яких державних посад. В тому числі, з посад директорів та завучів шкіл. Для мене особисто це один з найважливіших напрямів: я не дозволю людям з таким світоглядом калічити наше молоде покоління", - розповідає Гергій Тука.

Читайте також: Чеченські бойовики виїхали з Донбасу - Кадиров

Начальник Луганщини заявив, що його робота над покращенням життя у регіоні буде системною та поступовою. У зв'язку з відсутністю досвіду роботи на державу, він довіряє деякі документові справи своїм помічникам.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще