Конкурсна комісія визначилася з керівником так званої фінансової розвідки Антикорупційного бюро, і призначила на цю посаду Раджамі Джана.

Як повідомляє прес-центр бюро, конкурс на цю посаду завершився минулого тижня. До бюро надійшло 60 пакетів документів. За результатами їх перевірки до тестування допустили 21 кандидата, 18 з яких потім було відібрано для співбесіди.

Конкурсна комісія обрала Джана, який пропрацював 12 років на державній службі, зокрема у сфері виявлення незаконних доходів.

"Збір, обробка та аналіз інформації з метою встановлення ризиків, пов'язаних із корупцією, виявлення фінансових злочинів у сфері державного управління, інформаційно-аналітична підтримка підрозділу детективів - це основні завдання очолюваного мною управління. Переконаний, що значною мірою робота підрозділу детективів залежить від того, наскільки вони володіють інформацією та якої якості така інформація", - заявив Джан.

Читайте також: СБУ спіймала на хабарі кандидата в слідчі антикорупційного бюро

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За інформацією прес-центру, Джан - українець за походженням, народився в Києві. У 2003-2004 рр. - головний фахівець в управлінні модернізації Мінфіну. У 2004-2015 рр. - робота в службі державного моніторингу на посадах від головного фахівеця до заступника начальника управління департаменту фінансових розслідувань.

Згідно з декларацією про доходи за 2014 рік, розміщеною на сайті Держфінмониторингу, дохід Р.Джана за минулий рік становив майже 127,2 тис. грн. В декларації зазначені члени його сім'ї - дружина Ю.Сачкова та син Д.Джан.