Вчора глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі похворів за одеський "Чорноморець" на стадіоні разом з бійцями АТО, які через поранення проходять реабілітацію.

"Був на матчі Чорноморець-Динамо разом з пораненими хлопцями з військового шпиталю. Там поспілкувалися з уболівальниками обох команд", - написав Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook.

Під час поєдинку політик разом з військовими щиро переживав за хід гри і радів гольовим моментам. Він в гармонійній для нього манері фотографувався і тиснув руки одесити і футбольним фанатам.

Це не перший візит екс-президента Грузії. Раніше він був на цьому ж стадіоні з дітьми з інтернату.

А під час святкування дня Військово-морських сил, розвів на футбольному полі м'яч у поєдинку між ветеранами "Динамо", "Чорноморця" і командою морських піхотинців.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Читайте також: Саакашвілі подивився футбол з дітьми з інтернату (фото)

Нагадаємо, що вчора Міхеїл Саакашвілі з Юлею Марушевською та волонтерами провідав військових в одеському військовому шпиталі. В одній з палат він зустрів пораненого воїна, який був одним з тих, кого врятував грузинський офіцер Тамаз Сухіашвілі, під донецьким аеропортом.