Центральна виборча комісія (ЦВК) визнала кандидата від партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Сергія Березенка обраним народний депутат по округу №205 у Чернігові. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЦВК.

3 серпня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів голова комісії Михайло Охендовський.

"Під час засідання Комісія на підставі протоколу окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу № 205 (Чернігівська область) про підсумки голосування на проміжних виборах народного депутата України 26 липня 2015 року встановила результати виборів народного депутата України в зазначеному окрузі, про що був складений і підписаний протокол Центральної виборчої комісії, згідно з яким народним депутатом України обрано С. В. Березенко", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Місцеві вибори обійдуться в мільярд гривень

Сергій Березенко - голова Державного управління справами, народився 1984, освіта вища, проживає в Києві.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

За нього проголосувало 35,9% виборців (17 782 голосів).

Його найближчим суперником з результатом 14,76% (7311 голосів) став Геннадій Корбан - кандидат від партії "Укроп", колишній заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігоря Коломойського.

Всього виборці вибирали з 91 кандидата (7 з них були висунуті політичними партіями, 84 - самовисуванці).

У цьому окрузі близько 150 тис. виборців, з них на виборах проголосувало близько 51,5 тис. (35,32%).

Нагадаємо, в Чернігові за період проведення передвиборчої кампанії та проміжних виборів до Верховної Ради на окрузі №205 було відкрито 57 кримінальних проваджень.