Віталій Кличко поки остаточно не вирішив, чи піде УДАР на місцеві вибори разом з Блоком Порошенка. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко.

"У Адміністрації президента давно існує така методика: спочатку вони вкидають бажане, видаючи за дійсне, а потім дивляться на реакцію суспільства. А також тих, з ким ведуть переговори. Це такий ультиматум для Кличка. Його задум в тому, що той повинен відмовитися від своїх соратників та оточення. А усе керівництво виборчої кампанії йтиме виключно з Адміністрації. Кличку ж пропонується пасивна роль", - наголосив він.

Читайте також: Автокав'ярні не будуть працювати у центрі Києва - Кличко

За словами експерта, оточення Кличка не хоче такого об'єднання. "Йому відчайдушно пояснюють, що якщо штаб складатиметься з людей Порошенка, це означатиме, що партія УДАР зникне. Не піде на дострокові парламентські вибори, оскільки її не буде. Для партії це кінець в прямому та переносному значенні слова", - зауважив Небоженко.

"Порошенко обіцяє, що в обмін на знищення УДАРу він методами чернігівських технологій проб'є другий термін мера Києва. У Кличка зараз важка ситуація. Або піддатися на спокусу, але втратити партію, або спробувати йти самому, але отримати ворога-президента", - додав політолог.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Кононенко заявив, що партії УДАР та БПП разом підуть на місцеві вибори.