МЗС Росії не дозволило генералу німецької армії Герту Гавеллеку отримати візу для роботи в РФ. Він мав працювати військовим аташе у посольстві Німеччини, повідомляє видання Der Spiegel.

Російський уряд несподівано відмовив Герту Гавеллеку в отриманні робочої візи. Як повідомляє видання,це могло стати своєрідної відповіддю на певну заборону від німців. Річ у тім, що Німеччина не дозволила в'їзд до країни російському військовому.

Росіянин мав працювати у Німеччині на посаді офіційного представника країни. Але німці виявили у біографії військового факти, які є несумісними з перебуванням на території країни.

Читайте також: Під посольством РФ згадували жертв російсько-грузинської війни (фото)

Це не перший випадок, коли іноземцям забороняють в'їзд до Росії без поважних причин. Нещодавно працівники аеропорту не пустили у країну сербського журналіста. Після того, як його протримали 24 години в аеропорті, його відправили у Сербію із забороною приїжджати у Росію до 2020 року.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще