Начальник Закарпатської області Геннадій Москаль розповів про можливі варіанти проведення місцевих виборів. Перш за все він порадив виборцям ставити високі планки кандидатам.

"Кількість обласних, районних та міських депутатів після змін у законодавстві зменшиться майже вдвічі. Майбутні місцеві вибори можна проводити "по-закарпатськи", тобто з масовим підкупом, або по-законному. Я закликаю вас проявити громадянську позицію і вибрати другий варіант, тим більше, що якісь 200 або 300 гривень нічого не вирішать", - заявив Москаль.

Також сьогодні Москаль офіційно представив нового керівника Берегівського району області. Ним став Іштван Петрушка. Москаль розпочав презентацію угорською мовою і викликав аплодисменти залу.

Читайте також: На Прикарпатті інспектори ДАІ їздитимуть на мотоциклах (фото)

Раніше начальник Закарпатської ОДА заявив, що зараз продовжуються пошуки бійців "Правого сектору", які ховаються після стрілянини у Мукачевому.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще