Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що конфлікт на сході України є великою проблемою для США у відносинах із Росією. Він закликав країни ЄС підтримувати українську сторону у створенні миру на проблемній території.

14 серпня американський мільярдер виступив із промовою на передвиборчій кампанії у штаті Нью-Гемпшир. Трамп запевнив, що у випадку його перемоги на виборах, він також підтримуватиме Київ.

"Україна - це проблема. Головну роль у регулюванні цього питання повинні зайняти країни ЄС, зокрема Німеччина", - заявив кандидат у президенти.

Читайте також: МВФ виступає за списання частини держборгу Греції

У червні 2015 мільярдер та підприємець Трамп офіційно заявив про свій намір балотуватися в президенти США від республіканців. У число передвиборних обіцянок Трампа увійшло встановлення хороших відносин з Президентом Росії Володимиром Путіним.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще