Глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі вважає, що на півдні Одеси незабаром буде хвиля сепаратизму, організованого президентом РФ Володимиром Путіним.

Як повідомляє 24 канал, про це він заявив сьогодні на розширеному засіданні уряду.

"Українська Бессарабія - це регіон, де дуже небезпечна політична та соціальна ситуація. Це регіон, за яким у Володимира Путіна є план "Бессарабія", щоб "підірвати" цей регіон. Керують цим прямо з Кремля Сурков та інші діячі"- сказав політик.

Він уточнив, що в більшості населених пунктів там домінує російське телебачення, і українська держава представлено дуже слабо.

Глава ОДА пообіцяв відправити в той регіон підрозділи Національної гвардії.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Також Саакашвілі поскаржився на те, що ціни на Одеській митниці найвищі в Україні, також вона регулюється в ручному режимі.

"Одеській митниці дається наказ перевести вантажі і розмитнюватися в інших митницях. Тобто з тих пір, як було оголошено, що цим будуть будувати дороги, миттєво включився режим перекладу вантажів на інші митниці", - розповів Саакашвілі.

Читайте також: "Сталін-грузин 30 років правив СРСР" - Саакашвілі відповів Путіну на призначення

Нагадаємо, що на цьому ж засіданні глава уряду Арсеній Яценюк розповів, що митниці по всій Україні чекають на кадрові зміни.