Cьогодні депутати Закарпатської обласної ради не прийняли рішення про об′єднання територіальних громад.

Як повідомляє ZIK, лише третина з 108 депутатів підтримала закон. Політики також не підтримали поіменне голосування за закон.

Сесія ради закінчилась криками "Ганьба". Це скандували депутати від "Народного фронту", "Батьківщини", та депутатської групи "Закарпаття", а також громадські активісти.

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль гучно гримнув дверима у відповідь на провал голосування. Він наголосив, що голосування за проект має політичне забарвлення.

"Команда партії "Єдиний центр" саботує сесію і робить дурня з мене особисто", - сказав він.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Глава ОДА пообіцяв дізнатися поіменно, хто не голосував за перспективний план об'єднання територіальних громад. Чиновник оприлюднить ці дані для того, щоб виборці з ними ознайомились.

Читайте також: Депутати Одеської міськради "забили" на Росію-агресора

Нагадаємо, що 16 червня Львівській обласній раді не вистачило голосів для ухвалення перспективного плану по добровільному об'єднанню громад.