З'їзд партій "Солідарність" і УДАР, який відкрився сьогодні в Києві, почався з анекдоту, розказаного екс-лідером БПП Юрієм Луценком.

Про це повідомила у своєму Twitter журналістка Севгіль Мусаєва.

"Луценко почав з'їзд з анекдоту. Як ви ставитеся до нашої влади? Як до дружини: трохи боюся, трохи люблю і постійно хочу нову", - написала вона.

Читайте також: "Призначення Гайдар примирить україномовне і російськомовне населення" - Луценко

Інший користувач Twitter, Енді Сайчук, також присутній на з'їзді, розповів про жарти, якими Юрій Луценко забавляє учасників заходу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Перший жарт Луценко: ми рухаємося швидше, ніж уряд з реформами", - написав він.

"Жарт номер два: на прославляння вождів закладаємо в регламенті не більше хвилини", - додав користувач.

Як передає "Інтерфакс", на з'їзді присутні народні депутати фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній раді. Засідання відкрив екс-лідер партії Юрій Луценко, у президії також присутній заступник голови парламентської фракції Ігор Кононенко.

Планується, що з'їзд партій відвідає Порошенко.

Як повідомлялося, перший заступник голови фракції "Блоку Порошенка" у ВР Ігор Кононенко спростував нову інформацію ЗМІ про досягнуті домовленості про об'єднання партій БПП і "Народний фронт" Яценюка, а також їх фракцій у парламенті.