Генеральній прокуратурі доручено провести розслідування у зв'язку з інформацією про нібито спробу підкупу депутатів "Самопомочі" перед голосуванням за внесення змін до Конституції щодо децентралізації.

Про це заявив спікер Верховної Ради Володимир Гройсман.

При цьому спікер парламенту закликав лідера партії Андрія Садового надати всю інформацію для проведення об'єктивного та належного розслідування.

"Враховуючи серйозність таких слів, я закликаю Генеральну прокуратуру України та Національне антикорупційне бюро України в стислі терміни провести розслідування і дати правову оцінку фактам, якщо вони підтвердяться, після чого поінформувати Верховну Раду про результати розслідування", - йдеться в заяві.

Читайте також: "Не може дядько в Києві знати, що робити в селі" - Порошенко

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

"На нас дивиться вся європейська спільнота і весь демократичний світ. Ми не маємо права легковажно ставитися до децентралізації і грати в політичні недомовки. На кону реформи і майбутнє України", - додав Гройсман.

Нагадаємо, раніше Андрій Садовий заявив, що напередодні голосування у Верховній Раді за зміни до Конституції щодо децентралізації влади депутатів фракції "Самопоміч" намагаються підкупити.