Олег Ляшко разом зі своїми колегами по Верховній раді ввечері у вівторок, 1 вересня, спробували пройти в будівлю адміністрації президента і зустрітися з Петром Порошенком. Нардепів туди не пустили.

Як повідомив Ляшко у своєму Facebook, потреба поговорити з главою держави виникла у зв'язку з тим, що, за його словами, депутат від "Блоку Порошенко" Олег Барна зламав ребро "радикалу" Юрію Чижмарю.

Читайте також: Ярош та Ляшко вважають події під Радою операцією спецслужб

"Депутат від президентської фракції Олег Барна після ефіру зламав ребро опозиційному депутату від Радикальної партії Юрію Чижмарю. Зараз намагаємося зайти в адміністрацію президента Порошенко, щоб зустрітися з ним і зажадати припинити напади і репресії проти опозиційних народних депутатів. Вхід в адміністрацію заблокувала державна охорона, хоча я знаю, що зараз тут знаходяться і Порошенко, і прем'єр-міністр, і голова МВС. Ми вимагаємо зустрічі з нинішніми тимчасовими керівниками України, щоб вимагати припинення репресій, як це було за часів Януковича", - написав лідер РП у своєму Facebook.

За його словами, в будівлю намагаються потрапити десять нардепов. По інформації однопартійця Ляшко Андрія Лозового, на зустріч до Порошенка прийшли він сам, Ляшко, Ігор Мосійчук, Сергій Скуратівський, Сергій Рибалка, Дмитро Лінько, Олег Купрієнко, Олексій Кириченко, Олексій Ленський. На місце подій приїхала поліція.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Крім того, Лозовий та його соратники виклали фото з-під АП. Відповідні відеоролики з місця подій на вул. Банковій у Києві опублікував канал NewsOne.