Сполучені Штати разом з ЄС готують нові санкції проти Росії. Якщо керівництва незаконних "ДНР" та "ЛНР" відмовляться від проведення місцевих виборів разом з Україною, то захід вдарить по РФ черговими обмеженнями.

Місцеві вибори в Україні відбуватимуться 25 жовтня. У "ДНР" їх мають провести 18 жовтня, а у "ЛНР" 1 листопада. Рішення провести вибори в один день із Україною західні політики вважають прямим невиконанням Мінських домовленостей.

США та Європа наполягають на тому, що РФ має необмежений вплив на керівників самопроголошених республік, тому і вважають необхідним застосувати новий пакет санкцій. Про це повідомило російське видання "Коммерсантъ".

Читайте також: ВР прийняла резонансний закон про місцеві вибори

У разі відмови провести вибори в один день з іншими українськими областями, результати голосування не матимуть жодної юридичної сили. Такі події свідчитимуть про відверте ігнорування терористами Мінських домовленостей.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Міжнародна місія ОБСЄ вже повідомила про присутність 700 спостерігачів на українських виборах.