Будь-який варіант вирішення конфлікту на Донбасі, окрім мінського формату, призведе до безглуздих смертей, руйнувань та економічного колапсу.

Про це повідомив лідер терористичної організації "ДНР" Олександр Захарченко, передає "Українська правда".

Керівник бойовиків зазначив, що розумної альтернативи політичному вирішенню конфлікту в рамках Мінських переговорів немає.

"Всі інші варіанти неминуче ведуть до безглуздих смертям, руйнувань, економічного колапсу. Сьогодні найрозумніше - це знайти в собі волю - людську волю, політичну - і продовжувати змушувати Україну повністю виконувати всі пункти Мінських угод", - зазначив Захарченко.

Читайте також: Усі договори про купівлю-продаж нерухомості у "ДНР" є недійсними - Захарченко

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше лідер терористів заявив, що "ДНР" буде виконувати Мінські угоди так, "як вона їх розуміє".

Нагадаємо, Україна і Західні країни звинувачують бойовиків в повному ігноруванні Мінських домовленостей. Останнє загострення у відносинах викликали плани терористів провести власні "вибори". Проте Захід погрожує Росії ввести нові санкції проти неї, якщо вони відбудуться.