6-8 вересня відбудеться робочий візит Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна до Брюсселя.

Як повідомляє прес-служба МЗС, програмою візиту передбачена участь міністра у тристоронніх міністерських консультаціях Україна-ЄС-РФ щодо імплементації торговельної частини Угоди про асоціацію.

Окрім того, Клімкін планує провести ряд двосторонніх зустрічей. Зокрема, голова українського МЗС зустрінеться з віце-президентом Єврокомісії Федерікою Могеріні, комісаром ЄС з питань торгівлі Сесілією Мальмстрьом, генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом та Міністром закордонних справ Бельгії Дідьє Рейндерсом.

Читайте також: Росія виведе війська і передасть Україні контроль над кордоном - журналіст

"Ключова увага під час візиту буде приділена шляхам підтримки з боку ЄС у виконанні Мінських домовленостей, підготовці до початку імплементації поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі Україна-ЄС з 1 січня 2016 року, перспективам запровадження безвізового режиму для громадян України", - сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще