Лідера партії ВО "Свобода" Олега Тягнибока допитають у вівторок в Головному слідчому управлінні Міністерства внутрішніх справ щодо подій 31 серпня під Верховною Радою.

Про це інформує прес-служба політсили.

"8 вересня 2015 року в Головному слідчому управлінні МВС відбудеться допит лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока як свідка щодо подій 31 серпня. Початок - об 11:00", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Не нападав, а оборонявся - Швайка

Зазначається, що перед допитом Тягнибок має намір поспілкуватися з пресою.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що 4 вересня лідер партії ВО "Свобода" Тягнибок вперше прибув на допит до Головного слідчого управління МВС. Він підкреслив, що його допитували не як підозрюваного, а як свідка. Крім того, Тягнибок заявив, що має намір позиватися проти Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова за те, що глава МВС одразу звинуватив його у провокуванні сутичок під парламентом 31 серпня, незважаючи на презумпцію невинності.