На кінець серпня 2015 року обсяг заморожених за межами України активів колишніх високопоставлених осіб з оточення Віктора Януковича становив 107,2 млн доларів, 15,9 млн євро та 135 млн швейцарських франків.

Як повідомляє Держфінмоніторинг з посиланням на фінансові розвідки інших країн, це на 13,1 млн швейцарських франків більше, ніж на кінець травня, пише Телеграф.

За даними відомства, активи заморожені в Австрії, Великобританії, Латвії, Італії, Ліхтенштейні, Швейцарії, Нідерландах та на Кіпрі.

За весь період розслідування з березня 2014 року виявлено 550 рахунків 95 фізичних та 86 рахунків 33 юридичних осіб (у тому числі 21 нерезидента), пов'язаних із зазначеними фізособами, що дозволило заблокувати на них кошти в еквіваленті 1,52 млрд доларів. Однак за останні три місяці було виявлено всього 4 рахунки одного резидента, а заблокована сума залишилася незмінною.

Читайте також: Державний переворот в "ДНР": владу міньйонам! (фотожаби)

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Згідно зі звітом Держфінмоніторингу, на колишньому рівні протягом літа залишався і обсяг заблокованих коштів так званих посадових осіб "ДНР" і "ЛНР" - 28,54 млн грн.