Україна закриє повітряний простір для російських літаків, які літають у Сирію, заявив Президент України Петро Порошенко.

"За моїм наказом Україна закриє повітряний простір для російських літаків, які доставляють озброєння і війська в Сирію", - написав голова держави у Twitter.

Напередодні Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що доручив Державному підприємству "Украерорух" посилити контроль за переміщенням російських літаків до Сирії.

Читайте також: Україна закрила небо для рейсів з Росії до Сирії

У вівторок стало відомо, що Болгарія офіційно відмовила Росії у повітряному коридорі для російських військово-транспортних літаків, що прямують до Сирії.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як заявили у російському МЗС, Москва ніколи не приховувала, що у Сирії є російська військова техніка і фахівці, які її обслуговують.