Бійці 8-го батальйону ДУК "Правий сектор" через півтора місяця увійдуть у підрозділ СБУ.

Це будуть підрозділи СБУ, які створять для участі в АТО. Про це повідомив командир 8-го батальйону ДУК "Правий сектор" Андрій Червень, який несе службу в районі Маріуполя, пише УНН.

"На базі Добровільного Українського Корпусу, а саме його бойових підрозділів, формуються групи, які будуть входити в Службу Безпеки України, в підрозділи СБУ, які були створені для участі в АТО. Зараз ми проходимо медогляди, психологічні тести, здаємо фізпідготовку і будемо підписувати контракти на входження в СБУ", - розповів Андрій Червень.

Як відзначив комбат, вже через місяць чи півтора члени "Правого сектору" будуть зараховані бійцями Служби безпеки України.

"Ми будемо воювати. Ми однозначно будемо воювати в тому форматі, який передбачає підрозділ, до складу якого входитиме "Правий Сектор", - підкреслив Андрій Червень.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Ярош закликає націоналістів України об'єднатися

Нагадаємо, командир українського Добровольчого корпусу "Правий сектор" Андрій Стемпіцький заявив, що залишає партію "Правий сектор".