Лідер "Правого Сектору" Дмитро Ярош закликає усіх українських націоналістів об'єднатись. Лише разом вони, на думку Яроша, зможуть протидіяти владі.

Із таким закликом голова ПС виступив на своїй сторінці у Facebook. Така позиція пов'язана з останніми судовими процесами над "свободівцями".

"Вчора відбулося чергове судилище над українськими патріотами. На цей раз режим посадив за ґрати колишнього "тризубівця", а тепер "свободівця" Юрія Сиротюка. Влада включила жорна боротьби з націоналістами на повну. Незважаючи на певні розбіжності, необхідно подолати роз'єднаність націоналістичного руху. Тільки так можна зупинити репресії і знову стати двигуном боротьби за Свободу, Справедливість, Добробут українців", - написав Ярош.

10 вересня Печерський суд відпустив екс-міністра Ігоря Швайку. Колишнього депутата від "Свободи" Едуарда Леонова посадили під домашній арешт на час слідства. Їх обох допитали стосовно вибуху біля Верховної Ради.

Читайте також: Петиція проти "кнопкодавів" зібрала 25 тисяч підписів

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Окрім цих політиків, слідчі викликали на допит лідера "Свободи" Олега Тягнибока, а також Юрія Сиротюка, Сергія Бойка, Ігоря Сабія та інших.