Колишнього директора "Укртранснафти" Олександра Лазорка оголошено у розшук.

Відповідне повідомлення з'явилося на сайті Мініістерства внутрішніх справ.

Згідно з повідомлення, Лазорко звинувачують у привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Датою зникнення екс-глави "Укртранснафти" є 18 серпня 2015 року.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Читайте також: Екс-міністра юстиції Лукаш оголосили у розшук

Нагадаємо, 4 вересня прокуратура Києва оголосила Лазорку підозру.

За даними джерел, рахунки й майно Лазорка арештовують, а підозру пред'явлено за чотирма епізодами: викачка технологічної нафти, підписання безкоштовних угод на рік на зберігання нафти; витрати зі страхування; резервування трубопроводу Кременчук - Одеса компанією "Синтез Ойл", за якою стоїть "Приват" Ігоря Коломойського.

Відомо також, що Лазорко, який вважається людиною Коломойського, зараз перебуває у Лондоні. Як відомо, його зі скандалом зняли з керівництва "Укртранснафтою", де він лобіював інтереси олігарха.