Міністр внутрішніх справ задовольнив заяву про відставку керівника управління МВС з повернення активів, отриманих злочинним шляхом Олени Тищенко.

Про це у четвер інформує прес-служба МВС.

"Наказом МВС України від 16 вересня 2015 року Олена Тищенко звільнено з органів внутрішніх справ за власним бажанням", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, управління з повернення активів, набутих незаконним шляхом, було створене у липні при МВС, і його очолила Олена Тищенко.

Читайте також: Кабмін вирішив ліквідувати територіальні підрозділи МВС

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У ЗМІ поширювалася інформація про те, що Тищенко разом зі своїм колишнім чоловіком була фігуранткою кількох скандалів, зокрема про продаж за заниженою ціною конфіскованої нафти Курченка. Крім того, Тищенко фігурувала у справі про багатомільярдні махінації казахського бізнесмена Мухтара Аблязова, яку зараз розглядає британський суд.

Також відомо, що Тищенко співволодіє двома маєтками у Франції та Британії.

Вчора Тищенко оголосила, що змушена покинути свою посаду під тиском "інформаційних атак".