У ході розслідування у справі екс-голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та його колишнього заступника Василя Стоєцького виявили розкрадання бюджетних коштів.

Як повідомляє РБК-Україна, про це під час брифінгу заявив керівник слідчої групи з розслідування цієї справи Євген Кожухівський.

"На даний момент під час розслідування кримінального провадження встановлена ​​сума розкрадання бюджетних коштів 1,1, млн грн. Поряд з цим встановлено заподіяння державі збитків, який документально підтверджені висновками економічних експертиз, на суму більше 6,5 мільйонів гривень", - повідомив Кожухівський.

Слідчі підготували повідомлення про підозру екс-чиновникам і готують необхідні документи в Генеральну прокуратуру.

Кожухівський додав, що в ході розслідування постійно з'ясовуються додаткові факти незаконної діяльності на держслужбі Бочковського і Стоєцького.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"По ньому направлено ряд запитів про надання правової допомоги правоохоронних органів іноземних країн, а саме: Кіпру, Латвії", - додав він.

Читайте також: Екс-главу ДСНС Бочковського можуть посадити на 12 років

Нагадаємо, в липні Сергію Бочковському та Василю Стоєцькому продовжили запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 26 вересня 2015 року.