Інформація про закінчення "головою" Криму Сергієм Аксьоновим Сімферопольського вищого військово-політичного будівельного училища, зазначена в його офіційній біографії, не відповідає дійсності.

Про це повідомляється у відповіді Міністра оборони України Степана Півторака на запит народного депутата Георгія Логвинського, передає "Крим.Реаліі".

Міноборони провело перевірку архівних документів, в ході якої з'ясувалося, що в червні 1993 року Аксьонова відрахували з училища за недисциплінованість.

"У наказі начальника СВВПБУ по стройовій частині від 7 червня 1993 року йдеться: "Курсанта Аксьонова Сергія Валерійовича відрахувати за недисциплінованість, виключити зі списків особового складу, всіх видів забезпечення і направити до Республіки Молдова м. Бельці ", - йдеться в документі.

Читайте також: Для блокади Криму створять наметове містечко на Херсонщині

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

В офіційній біографії Аксьонова, розміщеної на його сайті, сказано, що він закінчив Сімферопольське вище військово-політичне будівельне училище в 1993 році.

"З точки зору правосуддя, на мій погляд, тут є склад злочину. Я думаю, що правоохоронні органи України і Росії повинні відреагувати на це повідомлення", - заявив нардеп Логвинський .