Російські окупанти в Криму з обуренням зустріли ініціативу кримських татар щодо блокування адміністративного кордону з півостровом.

Про це повідомив народний депутат та уповноважений президента у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв в інтерв'ю "Цензор.НЕТ".

"У них якась істерика. Спочатку вони заявили, що, мовляв, все це нісенітниця, ми обійдемося і без цих продуктів. Потім заявляють, що ми - вороги народу, хочемо заморити людей голодом", - зазначив він.

Джемілєв наголосив, якщо окупаційна влада заявляє, що може обійтись без українських продуктів, то голод їм не загрожує.

Напередодні акції по блокуванню, за його словами, фури з українськими товарами почали пропускати на територію окупованого Криму "прискореними темпами" та навіть не перевіряють документи.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Читайте також: Для блокади Криму створять наметове містечко на Херсонщині

"Тому що знають, що буде перекрито. Є й погрози: притягти до кримінальної відповідальності. Мабуть, під цим мається на увазі, що окупаційний режим буде порушувати кримінальні справи проти незгодних", - сказав нардеп.

Нагадаємо, завтра кримські татари розпочнуть акцію блокування адміністративного кордону з окупованим Кримом з боку материкової частини України.