Під час візиту президента України Петра Порошенка до Нью-Йорка у рамках 70-ї сесії Генеральної асамблеї ООН очікуються два його виступи, повідомив заступник голови Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв.

За його словами, 27 вересня Петро Порошенко виступить на Саміті сталого розвитку, а 29 вересня – на пленарних дебатах. "Ключовим, звичайно, і найбільш політично вагомим стане виступ президента України на пленарних дебатах Генеральної асамблеї ООН", – пояснив він.

Костянтин Єлісєєв додав, що наразі також опрацьовується низка двосторонніх зустрічей з лідерами інших держав. "Цих зустрічей буде біля десятка", – повідомив заступник голови Адміністрації президента.

Читайте також: Порошенко запросив екс-премʼєра Австралії Еббота у Раду реформ

Зокрема, за словами Єлісєєва, опрацьовується можливість зустрічі Петра Порошенка з президентом США Бараком Обамою.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

70-ту сесію Генеральної асамблеї ООН відкрили у Нью-Йорку 15 вересня. У рамках пленарних дебатів, що триватимуть із 28 вересня до 3 жовтня, очікується також виступ президента Росії Володимира Путіна.