Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що суспільно-політичне ток-шоу "Шустер Live", яке мали показати в ефірі українського телеканалу "1+1" у п'ятницю, 18 вересня, ввечері, знімають з ефіру за наказом з адміністрації президента України.

Про це він написав на своєму мікроблозі у Twitter.

"Прямо зараз програму "Шустер-live" знімають з ефіру по команді Банкової", - написав політик.

Пізніше Ляшко додав, що "на цьому ефірі мав бути і я, збирався показати документи і розповісти правду про сім епізодів, на основі яких Порошенко чинить політичну розправу над Ігорем Мосійчуком і всією нашою командою".

Читайте також: Мосійчук арештований судом до 15 листопада

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Зазначимо, що згідно з програмою телепередач, ток-шоу "Шустер Live" мало розпочатися на телеканалі "1+1" о 20:15 п'ятниці, однак у вказаний час телеканал розпочав трансляцію кінострічки "Зимовий вальс".

Згодом сайт новин ТСН повідомив, що у ситуації, яка виникла в країні за останні кілька днів, а суспільство вже вкрай напружене і політизоване, і канал не готовий розпалювати його ще більше і тому вирішив перенести ефір ток-шоу на інший день.

"Ми вважаємо, що за найближчий тиждень політики зможуть заспокоїтися, знизити градус дискусії і в наступну п'ятницю повернутися до обговорення питань корупції і тарифів в ефірі шоу, тим більше, що ця тема не перестане бути актуальною", - прокоментували представники каналу.