Лідер "Правого сектора", народний депутат Дмитро Ярош зустрівся з головою ВО "Свобода" Олегом Тягнибоком, якого голова МВС Арсен Аваков звинуватив в сутичках біля Верховної ради, що стались 31 серпня.

Про цю зустріч Ярош повідомив у Facebook.

"Дорожня карта щодо єднання Націоналістичного руху та спільної протидії антиукраїнським силам на зовнішньому і внутрішньому фронтах попередньо обговорена. Консультації тривають", – розповів про тему зустрічі Ярош.

Читайте також: Ярош взяв на поруки затриманого під Радою свободівця Юрія Сиротюка

Як повідомляли раніше ЗМІ, ВО "Свобода" і партія "Правий сектор" прийняли рішення про співробітництво і мають намір об'єднатися на місцеві вибори, які відбудуться 25 жовтня.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, 9 вересня Ярош закликав чинну українську владу і керівників силових державних структур припинити репресії проти патріотів, інакше громадськість влаштує масові акції непокори з метою зміни влади в Україні.