Міністр МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр попередив Україну та Росію про загрозу нового конфлікту на Донбасі. Він закликає обидві сторони конфлікту скласти зброю.

Про це повідомляє видання DW.

"Припинення вогню ще по-справжньому не гарантовано. Загроза збройної ескалації конфлікту і надалі існує, тому необхідно виконати останні домовленості про відвід озброєнь від лінії фронту", - заявив Штайнмаєр в ході робочого візиту до Бангладеш.

Під час зустрічі 12 вересня представників МЗС України, Росії, Франції та Німеччини у Берліні домовились про відвід збройних формувань від лінії розмежування. Наступну зустріч контактної групи запланували на 22 вересня.

Читайте також: Американські штурмовики А-10 розмістять у Естонії

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

2 жовтня у Парижі відбудеться саміт за участю Президента України Петра Порошенка, Росії Володимира Путіна, Франції Франсуа Олланда та канцлера Німеччини Ангели Меркель. Учасники зустрічі планують до того часу відвести важке озброєння.