Президент України Петро Порошенко в понеділок вирушив у Львівську область з робочою поїздкою.

Про це повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко в Twitter.

"Президент відбув на Львівщину, де на Яворівському полігоні разом з генсеком НАТО Столтенбергом відкриє міжнародні навчання", - написав він.

У рамках поїздки Порошенко відвідав Академію Сухопутних військ Збройних сил України ім.гетмана Петра Сагайдачного та присвоїв їй звання Національної.

"Часи бездумного пацифізму мінули. Попереду постійна військова загроза зі Сходу. Тому армія завжди в центрі уваги", - сказав президент.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Президент України також візьме участь у відкритті міжнародних навчань з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій "Україна-2015".

Читайте також: НАТО допоможе повернути Україні контроль повітряного руху над Чорним морем

Нагадаємо, що сьогодні до Києва з робочим візитом прибув Генеральний секретар Йенс Столтенберг. Він пробуде в Києві два дні.

Очікується, що під час візиту Генерального секретаря НАТО Йенса Столтенберга буде підписано документ про створення в Україні представництва НАТО.