З такою заявою екс-глава Міндоходов і зборів України Олександр Клименко виступив на прес-конференції.

"Повертаюся я в Україні? Іду я в політику? Відповідаю ствердно - так. Мета політичних переслідувань, які сьогодні проти мене ведуться, - не дати мені можливість озвучити країні альтернативну думку, інший шлях розвитку. Я припиняю цю практику заборон. Я буду використовувати всі технічні та технологічні можливості, щоб спілкуватися з українцями. Щоб разом і, найголовніше, голосно і ефективно говорити про всі існуючі проблеми, разом шукати шляхи їх вирішення ", - сказав він.

Також Клименко впевнений, що знає проблеми українців "краще, ніж багато політиків, які знаходяться сьогодні в країні".

"Мені нічого боятися, мені нема чого втрачати. ​​Той період випробувань, який я пройшов за ці півтора року, чітко показав, що мене не зломити, що я вмію бути ефективним. Я буду говорити з людьми, і я буду говорити від їхнього імені. Від імені тих, кого сьогодні залякали, кого просто забули запитати, що їх хвилює, чого вони хочуть. Тих, чия думка перестало бути важливою для влади. Я прекрасно бачу тих, хто сьогодні не згоден з тим, що відбувається, хто не бачить і не розуміє, яким шляхом йде Україна. І нас таких - мільйони. Я завжди ніс відповідальність за свої рішення. І я готовий взяти на себе відповідальність за тих людей, які мені сьогодні вірять", - запевнив екс-міністр.

Також політик зауважив, що не підтримує стосунки з поточною українською владою.
"Насправді, ніяких стосунків у нас немає з однієї простої причини - по-різному дивимося на розвиток нашої країни. У нас кардинально різні погляди", - зазначив Клименко.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте також: Клименко обіцяє повернутися до України (відео)

Також він нагадав про те, яку посаду обіймав, і тому знайомий з багатьма олігархами і бізнесменами по їх деклараціям.

"Точно не всі хочуть, щоб ця інформація була публічною", - підкреслив колишній глава Міндоходов і зборів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в колишніх володіннях Клименко знайшли крісло за 70 тисяч євро і Залізну Кімнату.