Виборча кампанія-2015 в Харкові стає яскравим прикладом використання адміністративного ресурсу.

Про це сьогодні повідомив генеральний директор Комітету виборців України Олексій Кошель під час прес-конференції "На старті виборчої кампанії: цифри, факти, аналітика", передає "Главное".

Зараз у Харкові, за його словами, активно ведеться "політінформація" в бюджетних установах і під час "зборів трудових колективів". На них на пост міського голови Харкова "рекомендують" кандидатуру Геннадія Кернеса.

"У соціальних мережах є величезна кількість" протоколів ", де в кращих радянських традиціях трудові колективи "голосують" і "одноголосно" приймають рішення про те, що в місті все добре, все красиво і харківському міському голові вони рекомендують взяти участь у виборах мера" , - підкреслив Кошель.

Читайте також: Кернес розпочав передвиборчу кампанію за місяць до її старту

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Комітет виборців навів ще один приклад використання адмінресурсу в Харкові. Минулої суботи в місті провели так званий суботник з прибирання міста. Кошель акцентує увагу, що інформація про цей захід була розміщена на офіційному сайті Харківської міської ради, а захід проводили під прапорами партії "Відродження".

"Тому ми вважаємо, що зараз, на старті виборчої кампанії, харківський міський голова і партія "Відродження" активно використовують адмінресурс", - резюмував голова Комітету виборців.

Нагадаємо, раніше організація "Опора" заявляла про використання адміністративного ресурсу мером міста Геннадієм Кернесом і партією "Відродження".